top of page

BRAND- EN INBRAAKBEVEILIGING

Dankzij een aangepast en correct geïnstalleerd branddetectiesysteem wordt een brand in een vroeg stadium opgemerkt. We helpen je graag om tijdig de brandhaard te lokaliseren (al hopen we uiteraard dat het nooit nodig is), zodat er voldoende tijd is om mens, dier en inventaris veilig te stellen. Zo voorkom of beperk je ongevallen en/of schade door brand.

Beveilig je woning met inbraakbeveiliging

Kris Couliez is de ideale partner om je woning optimaal te beveiligen met sensoren en bewegingsmelders. Ons team verzorgt graag een vlekkeloze integratie van het alarmsysteem en helpt je op weg met het bijhorende codeklavier, vingerafdruk, smartphone en meer.

elektriciteit, bekabeling, installatie, renovatie, nieuwbouw, alarm, brand, inbraak, beveiliging

Schrik dieven af met camerabewaking

Een camera biedt vaak niet alleen de oplossing bij een inbraak, diefstal of vandalisme, maar zal dieven en vandalen in eerste instantie ook afschrikken. Wordt er toch ingebroken, dan kan de dader vaak dankzij camerabeelden worden geïdentificeerd.

 

Extra voordelen:

•    Bedrijven die camerabewaking installeren genieten een fiscaal voordeel.

•    Ook particulieren kunnen een belastingvermindering genieten wanneer ze bewakingscamera’s in en rond de woning plaatsen.

•    Kris Couliez Elektriciteitswerken houdt altijd rekening met de privacywetgeving en zal geen camera’s installeren waar het niet mag.

ERVARING

8 jaar ervaring

Knowhow

Uitgrebreide knowhow

Duurzaam

Duurzame samenwerking

Flexibel

Flexibel en vlot bereikbaar

bottom of page