BRAND- EN INBRAAKBEVEILIGING

Brandbeveiliging met aangepast branddetectiesysteem

Aan de hand van een aangepast branddetectiesysteem aan uw gebouw en de juiste plaatsing door de vakmensen van KC Elektriciteitswerken kunt u een begin van brand in een vroeg stadium en op betrouwbare wijze te signaleren. Op die manier kunt u de haard tijdig localiseren en er maatregelen kunnen worden getroffen om mens, dier en inventaris veilig te stellen. Zo voorkomt of beperkt u ongevallen en/of schade ten gevolge van brand.

Inbraakbeveiliging 

Aan de hand van de juiste sensoren en bewegingsmelders zorgt KC Elektriciteitswerken ervoor dat je woning optimaal beveiligd is.

KC Elektriciteitswerken zorgt voor de gepaste integratie van het alarmsysteem mits bediening via codeklavier, vingerafdruk, smartphone,…

 

Camerabewaking

Camerabewaking, de oplossing bij inbraak, diefstal en vandalisme

Een goede camerabewaking van uw zaak, toonzaal, winkel of huis is van belang bij het afschrikken en opsporen van een inbraak, diefstal of vandalisme. Camerabewaking is het enige middel om te zien wat er gebeurde tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede plaatsing van de camera’s bepalen voor het registreren van de inbreuk. Beelden met goed herkenbare daders zijn uitermate bruikbaar bij het opsporen van de dader(s).

 

 • Fiscaal voordeel voor bedrijven met camerabewaking:
  Investeer in de plaatsing van camera’s voorzien van een registratiesysteem en geniet van een fiscaal voordeel voor uw bedrijf.

 • Belastingsvoordeel Privé:
  Partikulieren kunnen genieten van belastingvermindering bij de plaatsing van bewakingscamera’s in de woning.
  Meer informatie: www.besafe.be

 • Camerabewaking & Privacy:
  Wanneer u kiest voor camerabewaking bij KC Elektriciteitswerken, dan zorgen wij ook voor de correcte toepassing van de wet op de privacy e.d. Zo plaatsen wij geen camera’s op plaatsen die strafbaar en verboden zijn.