top of page

HOME ENTERTAINMENT

Home audio en entertainment zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in ons leven. Iedereen geniet wel eens graag van een goede film, en daar horen goed beeld en geluid onlosmakelijk bij, toch? Het aanbod is echter enorm.

Daarom hechten we veel belang aan advies en begeleiding. We luisteren naar je persoonlijke wensen en bekijken wat mogelijk is binnen je budget. Van home cinema’s met opbouw- of inbouwluidsprekers tot multi-room geluidsinstallaties …

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vraag vrijblijvend je offerte aan

cq5dam.web_.1280_edited.jpg
elektriciteit, bekabeling, installatie, renovatie, nieuwbouw, home entertainment, tv, audio

Kan je niet wachten om vrienden uit te nodigen en samen naar een actiefilm te kijken met de beste beeld- en geluidseffecten? Of wil je vooral in elke ruimte je favoriete muziek beluisteren? Alles kan. Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een prijsvoorstel aan.

Home Cinema

Met een home cinema, ook wel thuisbioscoop genoemd, creëer je unieke ervaringen en geniet je van films zoals je dat in de bioscoop zou doen. Afhankelijk van je budget en de grootte van je kamer bestaan er verschillende installaties die aan je verwachtingen zullen voldoen. Na ons aankoopadvies nemen we graag de montage in handen.

bose-home-cinema-landing.jpg

Multi-room geluidsinstallatie

Overal genieten van je favoriete muziek? Relaxerende muziek in de badkamer, maar pop in de keuken? Met een multi-roomsysteem beluister je overal de muziek waar je op dat moment zin in hebt. Dat kan zowel draadloos als via het vaste netwerk. We geven je graag advies en zoeken voor jou de beste oplossing op de markt.

bottom of page