top of page

PARLOFONIE EN VIDEOFONIE

Een parlofoon of videofoon is meer dan alleen een deuropener. Ons team zorgt graag voor een naadloze integratie van een parlo- of videofoon, zodat je zelf beslist wie je binnenlaat. Met een videofoon kan je daarnaast de omgeving rond de voordeur of poort visueel controleren als je bijvoorbeeld een vreemd geluid hoort.

elektriciteit, bekabeling, installatie, renovatie, nieuwbouw, smartphone, parlofoon, videofoon

Handige bediening vanaf je smartphone

Niets zo vervelend als niet thuis zijn wanneer je langverwachte pakje eindelijk wordt bezorgd, toch? Wanneer iemand aanbelt en je bent er niet, krijg je dankzij moderne parlofonie of videofonie meteen een melding op je smartphone. Zo kan je de pakjesbezorger of een andere bezoeker toch te woord staan vanop afstand. Méér nog, als bijvoorbeeld je poort via domotica kan worden bediend, kan je die openen en vragen om het pakje daar achter te laten. Handig!

Welke videofoon of parlofoon heb ik nodig?

Er bestaan tal van toestellen, maar welke komen in aanmerking voor jou? Maak je geen zorgen, we begeleiden je graag bij je keuze. Daarbij houden we niet alleen rekening met veiligheid en comfort, maar ook met het design. De mogelijkheden zijn eindeloos.

ERVARING

8 jaar ervaring

Knowhow

Uitgrebreide knowhow

Duurzaam

Duurzame samenwerking

Flexibel

Flexibel en vlot bereikbaar

bottom of page