top of page

DOMOTICA

Domotica maakt je huis slimmer en je leven meer comfortabel. Het is ongelofelijk wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is om je huis af te stemmen op je levensritme. Ook voor kantoren biedt domotica heel wat comfort. Van plan om te bouwen, verbouwen of renoveren? Dat is het uitgelezen moment om je pand te voorzien van de nieuwste technieken en het naar een hoger niveau te tillen.

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Met domotica breng je alle technieken samen in één besturingssysteem. Zo kan je je verlichting, verwarming, beveiliging en multimedia bedienen via touchscreen, tablet of smartphone. Of je nu thuis, op kantoor of op vakantie bent, je behoudt steeds de controle over jouw woning of bedrijfsgebouw. Klinkt goed? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en dan nemen we snel contact met je op.

elektriciteit, bekabeling, installatie, renovatie, nieuwbouw, domotica, slim huis, technieken, technologie,smartpone, tablet

Betrouwbare en betaalbare domoticasystemen

Domotica hoeft eigenlijk niet zo duur te zijn. Voor elk budget bestaan er geschikte oplossingen die het leven eenvoudiger maken. Kris Couliez werkt samen met enkele betrouwbare merken en doet dat heel bewust. Als zaakvoerder en ondernemer is hij immers overtuigd van hun eigenschappen en voordelen.

Dobbis-zw.png

Dobiss

Budgetvriendelijk domoticasysteem dat zowel met bussysteem als in combinatie met traditionele drukknoppen kan worden gebruikt.

Niko-zw.png

Niko Home Control

Een ideaal allround domoticasysteem met eenvoudige installatie en bediening die je zo in de vingers hebt.

BTicino_Electric-zw.png

BTicino
My Home

Net zoals Niko Home Control is dit een sterk allround systeem dat perfect past in elk interieur.

KNX-zw.png

KNX

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering.

bottom of page