top of page

DATABEKABELING

Kris Couliez is gespecialiseerd in databekabeling. Dat betekent dat ons team data-infrastructuren plaatst in bedrijfspanden, zorginstellingen, scholen, winkels en woningen. De omvang van dergelijke projecten is uiteenlopend en gaat van kleine installaties tot zeer omvangrijke infrastructuren in complexe omgevingen.

elektriciteit, bekabeling, installatie, renovatie, nieuwbouw, databekabeling

Het hart van je communicatie

Voor ICT is een betrouwbare databekabeling van cruciaal belang. Het is dan ook essentieel dat alle kabels volgens de regels van de kunst worden geplaatst: perfect gemonteerd en gegroepeerd. Een wirwar van kabels daarentegen kan een nachtmerrie zijn wanneer er een technisch probleem optreedt. Onze vakmannen houden van netheid, structuur en efficiëntie. Het geeft ons enorm veel voldoening om databekabeling georganiseerd te installeren en bij de klant achter te laten.

 

Na een analyse van je behoeftes en je bestaande ICT-infrastructuur bepalen we welke kabels je nodig hebt, welke route elke kabel moet volgen en hoe we de kabels doorheen je kantoren geordend zullen verwerken. Daarna gaan we minutieus te werk voor de uitvoering. Met de elektriciteitswerken van Kris Couliez zit je dus goed, en dat zal je absoluut merken aan de prestaties van je IT-systemen.

ERVARING

8 jaar ervaring

Knowhow

Uitgrebreide knowhow

Duurzaam

Duurzame samenwerking

Flexibel

Flexibel en vlot bereikbaar

bottom of page