VERLICHTING —
STUDIE & ONTWERP

KC Elektriciteitswerken brengt duidelijkheid in uw project door de opmaak van een lichtplan. Bij het opstellen van een lichtplan houden we in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant. Wij adviseren in de het maken van de juiste keuzes volgens de ruimten en uw activiteiten. Hierbij houden wij steeds rekening met de allerhoogste kwaliteitsnormen en voorschriften.

VERLICHTING

DE JUISTE VERLICHTING

= MEER RENDABILITEIT = LAGERE KOSTEN!

Rekening houdend met uw wensen en budget stellen wij de beste verlichtingstoestellen en techniek voor om uw project te realiseren. 

Ook bedrijfsruimtes, winkels en andere grote ruimtes voorzien wij van de best toepasselijke verlichting.

Kiezen voor de juiste verlichting zorgt voor betere prestaties van uw werknemers en verlaagt de energiefactuur.

ONDERHOUD EN HERSTELLING

Elke installatie heeft onderhoud en herstelling nodig. Daarom voorzien wij ook in onderhoud van bestaande verlichtingsinstallaties. KC Elektriciteitswerken neemt alle zorgen uit handen en staat voor duidelijke communicatie naar de klant. Zo heeft u altijd zicht op de situatie.

RENOVEREN

Bij het renoveren van uw bestaande verlichting gebruiken wij de nieuwste technieken om een forse besparing in de elektriciteitsfactuur te kunnen bekomen.

STUDIE & ONTWERP

LICHTSTUDIES & ADVIES,
ONZE MEERWAARDE VOOR UW WONING

De juiste verlichting voor binnen en buiten is één van de belangrijkste dingen voor uw gebouw. Geef uw ruimte de juiste sfeer die past bij de activiteit in deze ruimte. Zo creërt u een zakelijke sfeer op de werkplek en een warme knusse sfeer in uw woonkamer. Daarbij horen de verschillende lichtkleuren, maar ook het gebruik van de juiste technieken.

ONZE VERLICHTINGSSPECIALIST LUISTERT EN ADVISEERT

Samen met onze verlichtingsspecialist bespreekt u de situatie van de ruimtes. Daarna stellen wij een lichtplan voor u op waarmee KC Elektriciteitswerken aan de slag gaat.