top of page

VERLICHTING

Het team van Kris Couliez brengt duidelijkheid in jouw lichtproject dankzij een gefundeerd lichtplan. Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke wensen, in combinatie met onze jarenlange ervaring en technische kennis. We geven je advies voor de perfecte verlichting op basis van de ruimte en de bestemming ervan. Uiteraard wordt daarbij ook steeds rekening gehouden met de allerhoogste kwaliteitsnormen en voorschriften.

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Een hobbykamer waar goede verlichting essentieel is? Of een volledig bedrijfsgebouw van de juiste lampen voorzien? Geen enkele uitdaging is ons te klein of te groot. Leg ons je project voor, we geven je graag een vrijblijvend voorstel op maat.

elektriciteit, bekabeling, installatie, renovatie, nieuwbouw, verlichting, lichtplan, kwaliteitsnorm, sfeer
KC-boog.png

De juiste verlichting verdient zichzelf terug

Lagere kosten
We houden rekening met je budget en wensen om de beste verlichtingstoestellen en technieken te selecteren. De juiste verlichting leidt tot een beter welzijn thuis of van je medewerkers op kantoor, met als gevolg minder ziekteverzuim en dus minder kosten. Uiteraard zal ook de energiefactuur een stuk lager zijn!

Onderhoud en herstelling
Elke installatie heeft onderhoud en herstelling nodig. We voorzien daarom ook bestaande verlichtingsinstallaties van de nodige service. Kortom, we nemen graag alle zorgen uit handen en communiceren steeds transparant. Zo heb je altijd zicht op de situatie en weet je waaraan je je mag verwachten.

De nieuwste technieken
We investeren tijd om up-to-date te blijven en de nieuwste technieken steeds onder de knie te krijgen. Een renovatieproject? Dan integreren we meteen het neusje van de zalm in jouw verlichting. Want de nieuwe technieken die op de markt komen betekenen altijd een forse besparing op je energiekosten én meer gebruiksgemak.

Gespecialiseerde studie en ontwerp

De juiste verlichting voor binnen en buiten is één van de belangrijkste aspecten voor een gebouw of woning. Geef je ruimte de sfeer die past bij het volume en de bedoelde activiteit in de ruimte: zakelijk of net warm en knus? Niet alleen de verschillende lichtkleuren spelen hier een belangrijke rol, maar ook het gebruik van de juiste technieken. Vragen? Eigen ideeën? Onze verlichtingsspecialist komt graag langs om de ruimte te bekijken en een doorgedreven lichtplan op te stellen waarmee onze elektriciens nadien aan de slag kunnen!

bottom of page